Jelen szabályzat célja a vásárlók (a továbbiakban “Vevő”) és az értékesítő EUROFASHION HUNGARY KFT. (a továbbiakban “Eladó”) egyes jogainak és kötelességeinek egységes keretben történő részletes szabályozása, továbbá néhány jogszabály által előírt kötelezettségnek való megfelelés.

Az elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 45/2014 kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Internetes vásárlások esetén Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 14 (tizennégy) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat, ezt az említett határidőn belüli írásos nyilatkozatának elküldésével jelezheti.
A vásárló Az átvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett teljes összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 (tizennégy) napon belül visszatéríteni.

Ezúton felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor forduljon hozzánk minőségi kifogásukkal.

Felhívjuk továbbá a vásárló figyelmét, hogy az árut csak annak sérülésmentes csomagolása esetén köteles az eladó visszavenni, mivel újraértékesítés esetén ennek hiánya értékcsökkenést eredményezhet!

A vissza szolgáltatott árut kérnénk erre a címre vissza küldeni!

EUROFASHION HUNGARY KFT.
Keszthely 8360, Frech Miklós u. 2-4.

Sérült csomagolás

Csomagjaink a szállítás ideje alatt biztosítottak. Ha a csomagon kívülről mégis sérülést észlel, kérjük a futárral vegyenek fel jegyzőkönyvet a sérülésről. Ha módjában áll fényképezzék le, majd jelezzék felénk!

Garancia

A Magyar köztársaság jogszabályaiban leírt jótállási és garanciális kötelezettséget betartjuk.
Kizárólag sérülésmentes hiánytalan árut, készpénzfizetési nyugta (számla) visszaszolgáltatásával vesszük vissza az árut és fizetjük vissza annak vételárát. A visszaszállítás költsége a vásárlót terheli. A felpróbálás előtt ne távolítsa el a ruhacímkét és ne tegyen kárt benne. Sérülés és címke hiány esetén nem áll módunkban vissza venni a terméket. A sérülésekből adódó károk költségeit a vevő köteles megfizetni. Használt termékeket nem veszünk vissza! Németh Mónika, nem vállal felelősséget az elveszett vagy szállításkor keletkezett károkért.
Amennyiben rossz terméket küldtünk, mi vállaljuk a visszaszállítás költségeit.
Garanciális javítás
Az általunk küldött számlát, garancialevelet (amennyiben a termékhez kapott) kérjük feltétlenül őrizze meg, mivel a garanciális javítások csak ezen dokumentumokkal tudjuk teljesíteni.

Céginformációk

Webáruház üzemeltetője: EUROFASHION HUNGARY KFT.
adószám: 25751916-2-42
adatvédelmi azonosítószám: NAIH-131816/2017.
telefonszám: +36-30-550-7451
bankszámlaszám: 11600006-00000000-77802769
EU bankszámlaszám: HU37 1160 0006 0000 0000 7780 2769