Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Szeretettel köszöntünk a La Mia Moda oldalán.

Had mutatkozzunk be Neked, Kedves Vásárlónk!

 

Üzletünket több, mint 10 évvel ezelőtt nyitottuk meg a keszthelyi Stop Shop bevásárlóközpontjában. Az idő előrehaladtával és a vásárlói igényeknek megfelelően megnyitottuk webshopunkat, hogy az ország bármely részéről elérhetőek legyünk.

Ruháink híven tükrözik az olasz divat egyediségét és folyamatosan törekszünk élén járni a divat trendeknek. Egymással jól kombinálható kollekcióinkat nagyon szeretik a vásárlóink, hordható és kényelmes darabok. Kínálatunkban még az övek, táskák, divatékszerek és sapkák-sálak, amik még különlegesebbé teszik a az öltözékeket.

Munkánkkal mindig arra törekszünk, hogy a vásárlóink teljes megelégedettség élményével - örömmel távozzanak Tőlünk.

lamiamoda.hu - rólunk

A képen: Alíz, Erika, Ani, Niki, Bia, Móni

És most a csapatról egy kicsit:

Alíz,aki a webshopban leadott rendeléseiteket nagy szeretettel csomagolja, és a webshopot kezeli, hogy napról napra gyönyörű ruhákat tudjatok rendelni Tőlünk.

Nikit sem hagyhatjuk ki a sorból, aki szintén a webshop kezelésében és a csomagolásban segít, de ő az egyik legrégebbi tagja kis csapatunknak, aki a fizikai üzletünket is nagyon jól kézben tartja.

Ani felelős a kreatív tartalmakért, amit a Facebook oldalunkon láttok, valamint ő a gyönyörű dekorációink megallkotója, ezekben ő verhetetlen.

Ha üzletünkben jársz, keresd Erikát, hiszen kedvessége határtalan és imád csacsogni. Ő az akivel biztosan megtalálod azt amit keresel.

Végül Móni és Bia, anya lánya. Móni nélkül a brand nem működne, ő az egész mozgatórugója. Bia pedig a webshop megalkotója, kezelője és tartalomgyártója. A képeken és videókon Mónit és Biát látjátok.

Köszönjük, ha elolvastad! Bármiben szeretnéd a segítségünket kérni, nagyon szívesen rendelkezésedre állunk e-mailben, üzenetben vagy akár telefonon!

 

Legyen csodás napod!  smiley

La Mia Moda Italian Style csapata

Keresés