Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Üzletszabályzat

Jelen szabályzat célja a vásárlók (a továbbiakban “Vevő”) és az értékesítő Várbíró Bianka (egyéni vállaékozó, a továbbiakban “Eladó”) egyes jogainak és kötelességeinek egységes keretben történő részletes szabályozása, továbbá néhány jogszabály által előírt kötelezettségnek való megfelelés.

Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia
A megrendelő a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
A Vásárló nem gyakorolhatja elállási jogát, amennyiben a megrendelt kozmetikai termék (krém, parfüm, stb.)  csomagolását felbontotta, és/vagy rendeltetésszerű használatát már megkezdte.
A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

A vissza szolgáltatott árut kérnénk erre a címre vissza küldeni!

Várbíró Bianka
Keszthely 8360, Tapolcai út 35.

Sérült csomagolás

Csomagjaink a szállítás ideje alatt biztosítottak. Ha a csomagon kívülről mégis sérülést észlel, kérjük a futárral vegyenek fel jegyzőkönyvet a sérülésről. Ha módjában áll fényképezzék le, majd jelezzék felénk!

Garancia

A Magyar köztársaság jogszabályaiban leírt jótállási és garanciális kötelezettséget betartjuk.
Kizárólag sérülésmentes hiánytalan árut, készpénzfizetési nyugta (számla) visszaszolgáltatásával vesszük vissza az árut és fizetjük vissza annak vételárát. A visszaszállítás költsége a vásárlót terheli. A felpróbálás előtt ne távolítsa el a ruhacímkét és ne tegyen kárt benne. Sérülés és címke hiány esetén nem áll módunkban vissza venni a terméket. A sérülésekből adódó károk költségeit a vevő köteles megfizetni. Használt termékeket nem veszünk vissza! Várbíró Bianka, nem vállal felelősséget az elveszett vagy szállításkor keletkezett károkért.
Amennyiben rossz terméket küldtünk, mi vállaljuk a visszaszállítás költségeit.
Garanciális javítás
Az általunk küldött számlát, garancialevelet (amennyiben a termékhez kapott) kérjük feltétlenül őrizze meg, mivel a garanciális javítások csak ezen dokumentumokkal tudjuk teljesíteni.

Céginformációk

Webáruház üzemeltetője: Várbíró Bianka
adószám: 55827788-1-41
adatvédelmi azonosítószám: 
NAIH-131816/2017.
telefonszám: +36-30-550-7451
bankszámlaszám: 7450033416031605

 

Keresés